برگزاری تشریفات مناقصه عمومی (دو مرحله ای) تهیه و آماده سازی مواد اولیه، طبخ و توزیع غذا ها و کنار غذاهای دانشجویی تعدادی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه تهران
دانشگاه تهران در نظر دارد تهیه و آماده سازی مواد اولیه، طبخ و توزیع غذا ها و کنار غذاهای دانشجویی تعدادی از واحد های خود را از طریق مناقصه عمومی دو مرحله ای (تجدید شده)به پیمانکاران واجد شرایط واگذار نماید.
متقاضیان واجد شرایط می توانند حداکثر تا تاریخ 6 شهریور ماه 1401 با مراجعه به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) و مراجعه به شماره فراخوان ذیل نسبت به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه اقدام نمایند.
شماره تلفن جهت کسب اطلاعات بیشتر:02161112441
عنوان مناقصه : مناقصه عمومی دو مرحله ای تهیه و آماده سازی مواد اولیه، طبخ و توزیع غذا ها و کنار غذاهای دانشجویی ... دانشگاه تهران-مرتبه دوم |
شماره فراخوان |
دانشکدگان هنرهای زیبای |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰50 |
دانشکده مدیریت |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰51 |
دانشکده روانشناسی |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰52 |
دانشکدگان علوم و فیزیک |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰53 |
دانشکده فنی کاسپین |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰54 |
دانشکده فنی فومن |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰55 |
دانشکده تربیت بدنی |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰56 |
دانشکده الهیات |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰57 |
دانشکده اقتصاد |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰58 |
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰59 |
دانشکدگان فارابی |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰60 |
دانشکدگان ابوریحان |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰61 |
دانشکده دامپزشکی |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰62 |
سلف مهر و خوابگاه های سطح شهر تهران |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰63 |
دانشکده علوم اجتماعی |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰64 |
دانشکدگان فنی |
۲۰۰۱۰۹۳۱۹۷۰۰۰۰65 |
نظر شما :